Politica de livrare și retur

Politica de livrare

După confirmarea platii veti primi pe adresa de email un voucher electronic care va contine un cod unic, precum si detaliile legate de tipul de zbor ales si locatia din care se va efectua zborul. Asigura-te ca adresa de email este coreta!

Nu este necesar ca banii sa fie fizic in contul nostru, veti primi voucherul imediat, pe baza acestei confirmari.

In cazul platilor online prin card bancar, confirmarea se face automat. Se va emite factura fiscala pe numele clientului persoana fizica sau al unei societati comerciale romane.

Politica de retur / anulare

In termenul de valabilitate al voucher-ului (12 LUNI de la data emiterii) acesta se poate anula si returna, iar clientul va primi in cont contravaloarea integrala a acestuia in urmatoarele cazuri:

– Au fost facute 3 programari, clientul final s-a prezentat de fiecare data la locatia si ora stabilite dar de fiecare data zborul a fost anulat din cauza conditiilor meteo nefavorabile sau a indisponibilitatii pilotului.

– Este inca in termenul de 14 zile lucratoare de la achizitionare, prevazut de lege, indiferent de motiv si fara nici o justificare.

Pentru retur/anularea voucherului va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa kronpara@gmail.com cu datele voucherului si motivele pentru care doriti restituirea contravalorii voucherului.

Dupa expirarea valabilitatii voucherului, acesta nu se mai poate returna. Desi nu se poate anula din alte motive, voucherul se poate transfera unei terte persoane, nefiind nominal.

OBS: In cazul in care perioada de valabilitate a voucherului a expirat si din diferite motive care nu tin de conditiile meteorologice nevaforabile si sau o rezervare in prealabil a zborului in termenul de valabilitate al voucherului, atunci se va percepe o taxa suplimentara de 150 de lei, cost de reprelungire valabilitate voucher, valabil pentru inca o luna de zile.

Ai nevoie de ajutor?

Intra in contact cu noi la kronpara@gmail.com sau la numerele de telefon listate in site.